Huoneistoremontti

VIIMEISTELTYJÄ HUONEITA, LATTIOITA, SEINIÄ, KAAPISTOJA

Huoneistoremontilla uutta ilmettä

Sanotaanko kellastuneille seinille, repsottaville listoille ja arjen keskellä vaiheeseen jääneille tapetointiprojekteille hyvästit? Me Jonelilla laitamme mielellämme kotisi säihkymään uusista, huolella viimeistellyistä ja nykyaikaisista pinnoista. Huoneistoremontti tekee asunnostasi jälleen uudenkarhean. Sen lisäksi, että siistissä kodissa on mukava tepastella, vie remontointi asuntosi arvon uudelle tasolle!

Meiltä onnistuvat sekä asunnon laittaminen kokonaan uuteen uskoon, että ihan pienet maalaustyötkin. Tiimissämme riittää ammattitaitoa ihan jokaiseen kodin tarpeeseen!

Huoneistoremontti – miksi & miten?

Uudenkarheassa asunnosssa on mukava tepastella, ja laatu edellä toteutettu huoneistoremontti kasvattaa myös merkittävästi asuntosi arvoa. Remontoidessa voidaan uusia esimerkiksi vain yksittäisen seinän maalaus, tai vaikka ihan kaikki kodin pinnat: lattiat, seinät, tapetit, kaappien ovet. Huoneistoremontteja voidaan toteuttaa esimerkiksi muuton yhteydessä, etelän loman aikana, ja jopa ihan arjen tiimellyksessäkin.

Huoneistoremontin eteneminen

 1. Ota meihin yhteyttä ja pyydä arviokäyntiä.
 2. Käymme ilmaisella remonttiarviokäynnillä & teemme tarjouksen.
 3. Suunniteltu remontti ja asennustyöt toteutetaan. Huoneistoremontin kesto vaihtelee remontin laajuuden mukaan. Saat meiltä tarjouksen yhteydessä selkeän aikataulun työn valmistumisesta, ja tästä aikataulusta pidetään kiinni.
 4. Teillä on valmis, ammattitaidolla toteutettu ja huolella viimeistelty koti!

Jonellin huoneistoremontilla

KOTIISII UUTTA ILMETTÄ

Vaivattomasti uusi ilme

Jonellin kanssa remontoidessa ei tarvitse ressailla. Sinun ei tarvitse pitää hyppysissäsi useita urakoitsijoita, hoitaa materiaalitilauksia, tai ihmetellä missä duunarit viipyvät maanantaiaamuna. Tiimistämme löytyy luotettavat tekijät jokaiseen tarpeeseenne, hoidamme materiaalit puolestanne, ja olemme paikalla silloin kun on sovittu.

Toteutus viimeisen päälle

Toteutamme sekä pienet pintaremontit, että elämän kokoiset remontit vuosien kokemuksella. Meidän jälkeemme ei jää muisto perävaloista, vaan viimeisen päälle viimeistelty tila, jossa mikään ei ole kesken tai vähän sinne päin. Jonellin toteuttaman remontin jälkeen asuntosi on jälleen kuin uusi!

Sovittu kokonaisuus

Meiltä saat aina kirjallisen urakkahintaisen tarjouksen. Tarjous voidaan muodostaa avaimet käteen periaatteella, jolloin se sisältää kaikki remontin materiaalit ja kaiken työn – projekti jää kokonaisuudessaan vastuullemme. Halutessasi saat myös tilata materiaalit itse, ja pyytää meiltä tarjouksen ainoastaan työn osuudesta. Pyydä meidät käymään, ja laskemme sinulle urakkahintaisen tarjouksen käyntimme perusteella!

Tekijänä aito perheyritys

Monipuolinen tiimi

Olemme aito perheyritys – täällä puuhaa Jone, Ina, Tuukka ja Tiia. Kun tilaat meiltä, kotiisi ei tule meille puolituttuja alihankkijoita, vaan joku meistä.

Pyydä meiltä tarjousta, niin saat ilmaisen remonttiarviokäynnin. Tulemme käymään, ja teemme käynnin perusteella selkeän, urakkahintaisen tarjouksen

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy!

Jonelli Oy

Y: 2424585-4

Puhelin

0400 55 7119


Sähköposti

remontti.jonelli@gmail.com


Osoite

Andersberginkatu 35

02480 Kirkkonummi


  Jonelli Oy

  Y: 2424585-4

  Puhelin

  0400 55 7119


  Sähköposti

  remontti.jonelli@gmail.com


  Osoite

  Andersberginkatu 3502480 Kirkkonummi