Kylpyhuoneremontti

LEIJONAN OSA KOTISI ARVOSTA – HOIDETAANKO KUNNOLLA?

Kylppäri joka kestää veden, ajan ja katseen

Kylpyhuoneremontti on yksi kotisi suurimmista remonteista, ja yksi suurimmista kotisi arvoon vaikuttavista tekijöistä. Me toteutamme kylpyhuoneremonttisi laadukkaasti. Käsityöläisen pieteetillä ja ammattitaitoidolla toteutettu remontti takaa tyylikkään lopputuloksen ja toimivan kokonaisuuden – vuosiksi eteenpäin.

Kylpyhuonetta uusiessa on syytä olla tarkkana. Vesieristäminen on luvanvaraista ja ammattitaitoa vaativaa huolellista työtä. Takaammekin, että lopputuloksemme on varmasti vastuullisesti vesieristetty ja varmasti kuiva. Kaikilla meillä on vedeneristäjän sertifikaatit, jotka päivitetään lainsäädännön vaatimilla lisäkoulutuksilla.

Miksi & mitä?

Toimiva ja tyylikäs kylpyhuone takaa sujuvamman arjen, ja tuo loiskahduksen luksusta jokaiseen päivään. Kylpyhuoneremontti on myös yksi kotisi tärkeimmistä investoinneista, joka kohottaa merkittävästikin asuntosi arvoa. Kylpyhuoneremontissa uusitaan tyypillisesti vesieristys, pinnat kuten laatat, kylpyhuoneen kalusteet, ja tehdään tarvittavat LVI-työt.

Projektin eteneminen

 1. Ota meihin yhteyttä ja pyydä arviokäyntiä.
 2. Käymme ilmaisella remonttiarviokäynnillä & teemme tarjouksen.
 3. Suunniteltu remontti toteutetaan. Saat meiltä tarjouksen yhteydessä selkeän aikataulun työn valmistumisesta, ja tästä aikataulusta pidetään kiinni.
 4. Teillä on valmis turvallinen, näyttävä ja varmasti kuiva kylpyhuone vuosiksi eteenpäin.

Kylpyhuone joka on

AJATON JA VARMASTI KUIVA

Huolella eristetty

Kun kosketaan kylpyhuoneen vesieristeisiin, tekijän olisi parempi tietää perinpohjaisesti mitä ollaan tekemässä. Vesieristäminen on luvanvaraista ja ammattitaitoa vaativaa huolellista työtä. Takaammekin, että lopputuloksemme on varmasti vastuullisesti vesieristetty ja varmasti kuiva.

Tyylikäs

Suunnitellaan ja toteutetaan sinun unelmiesi pesutila. Miltä kuulostaisi ajaton ja tyylikäs kylpyhuone uusilla, helposti puhtaana pidettävillä pinnoilla? Siisti, tilankäytöltään järkevästi suunniteltu kylppäri tuo arkeen luksusta, ja tekee päivittäisestä olemisesta selvästi helpompaa.

Sovittu kokonaisuus

Meiltä saat aina kirjallisen urakkahintaisen tarjouksen. Tarjous voidaan muodostaa avaimet käteen periaatteella, jolloin se sisältää kaikki remontin materiaalit ja kaiken työn – projekti jää kokonaisuudessaan vastuullemme. Halutessasi saat myös tilata materiaalit itse, ja pyytää meiltä tarjouksen ainoastaan työn osuudesta. Pyydä meidät käymään, ja laskemme sinulle urakkahintaisen tarjouksen käyntimme perusteella!

Kylpyhuoneremontin hinta

HINTAAN VAIKUTTAVAT ESIMERKIKSI TILAN KOKO JA VALITUT MATERIAALIT

Small

alk. 5900 €

Hinta

sis. alv 24%

Medium

alk. 8900 €

Hinta

sis. alv 24%

Large

alk. 11900 €

Hinta

sis. alv 24%

Tekijänä aito perheyritys

Monipuolinen tiimi

Olemme aito perheyritys – täällä puuhaa Jone, Ina, Tuukka ja Tiia. Kun tilaat meiltä, kotiisi ei tule meille puolituttuja alihankkijoita, vaan joku meistä.

Pyydä meiltä tarjousta, niin saat ilmaisen remonttiarviokäynnin. Tulemme käymään, ja teemme käynnin perusteella selkeän, urakkahintaisen tarjouksen

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy!

Jonelli Oy

Y: 2424585-4

Puhelin

0400 55 7119


Sähköposti

remontti.jonelli@gmail.com


Osoite

Andersberginkatu 35

02480 Kirkkonummi


  Jonelli Oy

  Y: 2424585-4

  Puhelin

  0400 55 7119


  Sähköposti

  remontti.jonelli@gmail.com


  Osoite

  Andersberginkatu 3502480 Kirkkonummi