Jonelli hoitaa homman kotiin.

PALVELEVA LVI-ASENTAJA JA KOTIMAINEN RAKENTAJA

Jonellilla puuhaa monipuolinen tiimi

Jone, Tuukka, Ina ja Tiia ovat ovat kaikki rautaisia ammattilaisia. Jone on jo parinkymmenen vuoden ajan toiminut yrittäjänä rakennusalalla. Nähty on keittiötrendejä, uuden rakentamista, vanhan korjaamista, ja LVI-töitä laidasta laitaan.

Ina on koulutukseltaan pintakäsittelijä ja aina maanantaiaamusta perjantai-iltaan työssään tarkkana kuin porkkana. Tuukka on meidän vesieristysmestari – kävelevä tietopankki. Tiia taas on pätevöitynyt LVI-puolella, ja on monipuolinen remontoinnin erityisosaaja.

Olemme aito perheyritys – kun tilaat meiltä, kotiisi ei tule meille puolituttuja alihankkijoita, vaan joku meistä.

Jonelli tekee

KOTIMAISTA RAKENTAMISTA VUODESTA 2008

Luotettavasti

Toimimme yhteistyössä kotimaisten ja paikallisten yritysten kanssa. Olemme aito perheyritys – kun tilaat meiltä, kotiisi ei tule meille puolituttuja alihankkijoita, vaan joku meistä. Kaikilla meillä on vedeneristäjän sertifikaatit, jotka päivitetään lainsäädännön vaatimilla lisäkoulutuksilla.

Rakkaudesta lajiin

Meille on kunnia-asia rakentaa kestävästi, laadukkaasti ja rehellisesti. Teemme tiloja, joissa ihmiset kokevat suuren osan elämästään. Jos luotat tämän työn meille, otamme haasteen vastaan nöyrästi ja sillä asenteella, että nyt tehdään viimeisen päälle laatua.

Monipuolisesti

Iso osa tilauksistamme koostuu kylpyhuoneremonteista ja keittiöistä. Teemme paljon pintoja sekä sisälle, että ulos. Työstämme mielellämme puuta, ja meiltä onnistuvat terassit, saunat, tai vaikka autotallit. Pienemmät asennustyöt ovat meille aivan yhtä tärkeitä, kuin ne elämän isoimmatkin remontit.

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy!

Jonelli Oy

Y: 2424585-4

Puhelin

0400 55 7119


Sähköposti

remontti.jonelli@gmail.com


Osoite

Andersberginkatu 35

02480 Kirkkonummi


  Jonelli Oy

  Y: 2424585-4

  Puhelin

  0400 55 7119


  Sähköposti

  remontti.jonelli@gmail.com


  Osoite

  Andersberginkatu 3502480 Kirkkonummi