Keittiöremontti

MONEN KODIN SYDÄN – TEHDÄÄN SIITÄ VIIHTYISÄ

Keittiöremontilla käytännöllisyyttä & viihtyisyyttä

Mitä kaikkea keittiössä tehdään? – Joskus siellä vain pyörähdetään huippunopeudella, arjen vauhdissa. Joskus sinne taas kerätään koko perhe ja ystävät yhteen, sytytetään kynttilät, juodaan lasit viiniä, ja tehdään yhdessä ruokaa. Keittiöremontin on tarkoitus vastata näihin molempiin tilanteisiin: Sekä tuomaan käytännöllisyyttä ja tilaa niihin arjen ennätysnopeisiin pyörähdyksiin, että luomaan ripaus taikaa niihin arvokkaisiin yhteisiin hetkiin.

Asennamme eri valmistajien keittiöt ammattitaidolla. Laadukas keittiö ja ammattitaitoinen asennus sekä takaavat onnellisen kokin onnistuneet luomukset, että nostavat asuntosi arvoa.

Keittiöremontti – miksi & miten?

Keittiöremontti tuo sekä sujuvuutta arjen kiireisiin, että ripauksen taikaa tärkeimpiin yhteisiin hetkiin. Keittiöremonttien laajuus vaihtelee paljonkin: Joskus keittiö saa uuden ilmeensä pelkästään kaappien ovien vaihdolla. Joskus taas uusitään koko tila pintoineen lattiasta kattoon, asennetaan uudet kodinkoneet, tai muokataan tilaa esimerkiksi seiniä poistamalla.

Keittiöremontin eteneminen

 1. Ota meihin yhteyttä ja pyydä arviokäyntiä.
 2. Käymme ilmaisella remonttiarviokäynnillä & teemme tarjouksen.
 3. Suunniteltu remontti ja asennustyöt toteutetaan. Keittiöremontin kesto määräytyy tilan ja työn laajuuden mukaan. Saat meiltä tarjouksen yhteydessä selkeän aikataulun työn valmistumisesta, ja tästä aikataulusta pidetään kiinni.
 4. Teillä on valmis turvallinen, näyttävä ja varmasti käytännöllinen keittiö vuosiksi eteenpäin.

Keittiö joka on

TYYLIKÄS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Käytännöllinen

Huolella suunniteltu keittiö tuo kaivattua tilaa, mielenrauhaa ja sujuvuutta arjen kiireisiin. Asennamme eri valmistajien keittiöt vuosien ammattitaidolla ja tarkkuudella. Voit luottaa tilan laatuun ja materiaaleihin.

Moderni

Kun keittiösi pinnat, valaistus, ja kodinkoneet tuodaan tähän päivään ammattitaidolla, on tulos upea. Tuloksena on moderni ja tyylikäs kodin sydän. Siisti, helposti puhtaana pidettävä keittiö tuo yhteisiin hetkiin ripauksen taikaa, ja nostaa asuntosi arvoa.

Sovittu kokonaisuus

Meiltä saat aina kirjallisen urakkahintaisen tarjouksen. Tarjous voidaan muodostaa avaimet käteen periaatteella, jolloin se sisältää kaikki remontin materiaalit ja kaiken työn – projekti jää kokonaisuudessaan vastuullemme. Halutessasi voit myös tilata materiaalit itse, ja pyytää meiltä tarjouksen ainoastaan työn osuudesta. Pyydä meidät käymään, ja laskemme sinulle urakkahintaisen tarjouksen käyntimme perusteella!

Tekijänä aito perheyritys

Monipuolinen tiimi

Olemme aito perheyritys – täällä puuhaa Jone, Ina, Tuukka ja Tiia. Kun tilaat meiltä, kotiisi ei tule meille puolituttuja alihankkijoita, vaan joku meistä.

Pyydä meiltä tarjousta, niin saat ilmaisen remonttiarviokäynnin. Tulemme käymään, ja teemme käynnin perusteella selkeän, urakkahintaisen tarjouksen

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy!

Jonelli Oy

Y: 2424585-4

Puhelin

0400 55 7119


Sähköposti

remontti.jonelli@gmail.com


Osoite

Andersberginkatu 35

02480 Kirkkonummi


  Jonelli Oy

  Y: 2424585-4

  Puhelin

  0400 55 7119


  Sähköposti

  remontti.jonelli@gmail.com


  Osoite

  Andersberginkatu 3502480 Kirkkonummi